Onderwijs

SkillsDojo in de klas

De interactieve missies zijn goed inzetbaar in de klas. Ze beginnen vanaf groep 4. Oudere kinderen kunnen er zelfstandig of in kleine groepjes mee aan de slag. Handig voor plusklassen of als zelfstandige les voor extra gemotiveerde leerlingen.

Met SkillsDojo ontwikkelen leerlingen toekomstgerichte vaardigheden als creatief denken, problemen oplossen, kritisch denken, computational thinking, verwerken van informatie, basisvaardigheden in de ict en mediawijsheid. Ook leren ze samenwerken en communiceren.

Hoe het werkt?

Heel eenvoudig. Ga naar de gekozen missie toe. Kijk wat er nodig is en leg de spullen klaar of laat de leerlingen de spullen zelf pakken. Zodra de video loopt kunnen ze aan de slag.

Mijn plusklasleerlingen zijn ontzettend enthousiast over de lessen! – Renske (zet SkillsDojo in bij plusleerlingen van groep 3 tot en met 7)

Workshops voor leerlingen én docenten

We kunnen je klas bezoeken en met de leerlingen een aantal spannende missies uitvoeren. Het onderwerp en de uitvoering van deze workshop stemmen we op je wensen af.

En we hebben een training op locatie voor docenten. Hierin laten we zien hoe je SkillsDojo het beste in de klas in kunt zetten. Ze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor leerlingen die extra uitdaging zoeken en voor plusklassen. Deze korte training past goed in een studiedag voor docenten.

Meer informatie over onze workshops.

Ik ben erg enthousiast over SkillsDojo. Het is zeker de moeite waard om uit te proberen met je kinderen of in je groep. De volgende missies staan al gepland. Mijn kinderen (en ik) kunnen niet wachten tot die online komen! – Suzanne (juf groep 5) op blog Juf Maike

Gebruik de missies van SKillsDojo in de klas