Trainingen en workshops voor leerkrachten

Het zijn niet enkel de online missies die wij ontwikkelen, we komen tevens graag bij je langs op school.
 
We gaan dan, samen met je leerkrachtenteam of plusklas begeleiders, aan de slag met de vaardigheden van de toekomst.
 
Al onze trainingen en workshops zijn praktisch en interactief opgezet, en deze zijn dan ook perfect geschikt voor studiedagen.
 
Aan het einde van de dag ben jij voorzien van een compleet pakket aan kennis en vaardigheden en ben je in staat robots te bouwen, websites te programmeren, en apps te ontwerpen.

Techneut in één dag 🚀

  • Training voor leerkrachten die er tegenop zien om met digitale vaardigheden, W&T of technologie aan de slag te gaan.
  • Ontdek hoe je zelfverzekerd met je klas robots bouwt, games programmeert of apps ontwerpt. Vanaf morgen ben jij de tech nerd van de klas.
  • Duur: 1 dag

De digitale make-over 🤖

  • Workshop voor leerkrachten die digitale vaardigheden, W&T of technologie in hun lessen willen integreren zonder dat het een hoop extra tijd kost.
  • Ontdek hoe je simpel en snel vernieuwing in je bestaande klas aanbrengt door middel van inspirerende missies en kant en klare tools.
  • Duur: 1 dag

Plusklas van de toekomst 🌟

  • Workshop voor leerkrachten of plusklas begeleiders die een 21-eeuwse invulling zoeken voor hun plusklas programma.
  • Uitvinden met een Micro:bit, een social media platform ontwerpen of een escaperoom bouwen. Samen ontwerpen we in één dag een uitdagend programma voor jouw plusklas.
  • Duur: 1 dag

Meer informatie of direct een training boeken?
 
Bel me op nummer 06 284 287 82 of stuur een mail.
 
Jeroen

Al meer dan 350.000 missies voltooid door kinderen van 6 tot 13 jaar!

Ik ben erg enthousiast over SkillsDojo. Het is zeker de moeite waard om uit te proberen in je groep. Mijn kinderen (en ik) kunnen niet wachten tot de volgende missies online komen!– Suzanne (juf groep 5) op blog Juf Maike

Mijn plusklasleerlingen zijn ontzettend enthousiast over de lessen!– Juf Renske (groep 3 – 7)

Hallo, ik wil jullie even laten weten dat ik de uitgewerkte missies echt super vind! Ik gebruik ze in mijn lessen rond techniek en de kinderen zijn dolenthousiast! Echt een pluim voor jullie!– Juf Cindy

Hierbij wil ik even de complimenten overbrengen naar jullie. Wat een toffe site. Ik ben hoogbegaafdheidsspecialist op een basisschool. De leerlingen uit de plusklas genieten. Ze bouwen nu een app en zijn super enthousiast!– Juf Karin

Ik wilde via deze weg aan jullie laten weten dat de kinderen super genoten hebben van jullie spannende escape rooms. Ik heb ze alle drie uitgevoerd met de kinderen vanaf 8 jaar. ‘Zombie attack’ was de engste, maar ‘bank beroofd’ en ‘account gehackt’ waren ook super spannend! Bedankt voor deze leuke tijd!– Juf Esther

Skillsdojo is supergaaf! Ik heb al verschillende missie’s gedaan zoals de VR tour maken en al een app gemaakt! Supertop ook al zit je thuis! – Merijn (leerling)