Wil jij als leerkracht, school of bibliotheek zelfverzekerd aan de slag met digitale vaardigheden?

Wij bieden ook workshops en trainingen op maat!

 
Vraag advies

Ben jij iemand die…

 • Het leuk vindt om niet alleen anderen maar ook zélf alles te leren over digitale vaardigheden?
 • Graag met je team aan de slag wil om digitaal binnen het lesprogramma te integreren?
 • Op zoek is naar een concrete aanpak HOE kinderen les te geven op dit vlak?

Wij willen ondersteuning bieden om zowel jou als je klas klaar te stomen voor de vaardigheden van de toekomst. Daarom ondersteunen we jou graag bij de integratie van digitale vaardigheden in jouw lessen.

Trainingen en workshops

We maken niet alleen online missies, maar bieden ook verschillende trainingen en workshops. Hiervoor komen we langs bij jou op school of kom je langs bij ons. We gaan samen aan de slag met de (digitale) vaardigheden van de toekomst. Al onze trainingen en workshops zijn praktisch en interactief.
 
Tijdens de training of workshop worden jij en je collega’s meegenomen door een aantal missies en aan het einde van de dag weet je niet alleen alles over robots bouwen, websites programmeren en apps ontwerpen, maar ook hoe jij digitale vaardigheden in jouw lesprogramma kan integreren. Je bent dan klaar om samen met je leerlingen aan de slag te gaan met deze digitale vaardigheden.
 
Wedden dat dit hun nieuwe favoriete les wordt?Techneut in één dag 🚀

Zie je ertegen op om met digitale vaardigheden, Wetenschap & Techniek of technologie aan de slag te gaan? Na deze workshop is dat niet meer nodig. Ontdek hoe je zelfverzekerd met je klas robots bouwt, games programmeert of apps ontwerpt. Vanaf morgen ben jij de tech-nerd van de klas.
 
Duur: 1 dagdeel
Kosten: 450 euro excl. btw. (prijs per 10 deelnemers)
Aantal deelnemers: Maximaal 10
 
Meer informatie
 Plusklas van de toekomst 🌟

Zoek jij een 21e-eeuwse invulling voor je plusklas-programma? Dan zit je goed met deze workshop. Samen met jou ontwerpen we in één dag een uitdagend programma voor je plusklas. Bijvoorbeeld uitvinden met een Micro:bit, een social media platform ontwerpen of een escaperoom bouwen.
 
Duur: 1 dag
Kosten: 1200 euro excl. btw. (prijs per 10 deelnemers)
Aantal deelnemers: Maximaal 10
 
Meer informatieTrainingsdagen op maat ✂️

Wil jij een brug slaan tussen jouw school en digitale vaardigheden? Met een interactieve trainingsdag helpen wij jou en je team richting te geven aan jullie doelstellingen op het vlak van digitale vaardigheden. We geven jullie alle tools om meteen na de kick-off met de klassen aan de slag te gaan. Na een maand komen we terug, evalueren we de lessen en bespreken we een geschikte vervolgaanpak voor jou. Op maat, inspirerend maar vooral concreet.
 
Neem contact op

AgendaInspirerende workshops

Laat je inspireren en ontzorgen met onze workshops over digitale vaardigheden. Vanaf volgend jaar bieden we interactieve maandelijkse workshops op wisselende locaties zodat er altijd eentje bij jou in de buurt is. Oprichter van Skillsdojo Jeroen Storm verzorgt een inspirerende middag voor jou en vakgenoten met allerlei tips en tricks op het gebied van digitale vaardigheden. Die kan jij vervolgens weer meenemen naar jouw school. Lijkt het je leuk hierbij te zijn?
 
Neem contact op
 

Wil je meer informatie? Of ben je enthousiast en wil je meteen een workshop of training boeken?
 
Vul hieronder je naam en e-mailadres of telefoonnummer in. We nemen dan direct contact met je op.
 


   

  Al meer dan 350.000 missies voltooid door kinderen van 6 tot 13 jaar!

  Hallo, ik wil jullie even laten weten dat ik de uitgewerkte missies echt super vind! Ik gebruik ze in mijn lessen rond techniek en de kinderen zijn dolenthousiast! Echt een pluim voor jullie!– Juf Cindy

  Mijn plusklasleerlingen zijn ontzettend enthousiast over de lessen!– Juf Renske (groep 3 – 7)