Trainingen en workshops voor leerkrachten

We maken niet alleen online missies, maar komen ook bij je langs op school. We gaan dan samen aan de slag met de (digitale) vaardigheden van de toekomst. Al onze trainingen en workshops zijn praktisch en interactief. Daardoor zijn ze perfect voor studiedagen.
 
Aan het einde van de dag weet je alles van robots bouwen, websites programmeren en apps ontwerpen. Je bent dan klaar om samen met je leerlingen aan de slag te gaan met deze digitale vaardigheden. Wedden dat dit hun nieuwe favoriete les wordt?
 

Techneut in één dag 🚀

Zie je ertegen op om met digitale vaardigheden, Wetenschap & Techniek of technologie aan de slag te gaan? Na deze workshop is dat niet meer nodig. Ontdek hoe je zelfverzekerd met je klas robots bouwt, games programmeert of apps ontwerpt. Vanaf morgen ben jij de tech-nerd van de klas.
 
Duur: 1 dagdeel
Kosten: 450 euro excl. btw. (prijs per 10 deelnemers)
Aantal deelnemers: Maximaal 10
 
Meer informatie
 

De digitale make-over 🤖

Digitale vaardigheden, Wetenschap & Techniek en technologie in je lessen verwerken zonder dat het een hoop extra tijd kost? In deze workshop ontdek je hoe je simpel en snel vernieuwing in je bestaande klas aanbrengt door middel van inspirerende missies en kant en klare tools.
 
Duur: 1 dagdeel
Kosten: 450 euro excl. btw. (prijs per 10 deelnemers)
Aantal deelnemers: Maximaal 10
 
 

Plusklas van de toekomst 🌟

Zoek jij een 21e-eeuwse invulling voor je plusklas-programma? Dan zit je goed met deze workshop. Samen met jou ontwerpen we in één dag een uitdagend programma voor je plusklas. Bijvoorbeeld uitvinden met een Micro:bit, een social media platform ontwerpen of een escaperoom bouwen.
 
Duur: 1 dag
Kosten: 1200 euro excl. btw. (prijs per 10 deelnemers)
Aantal deelnemers: Maximaal 10
 
Meer informatie
 

Wil je meer informatie? Of ben je enthousiast en wil je meteen een workshop of training boeken?
 
Vul hieronder je naam en e-mailadres of telefoonnummer in. We nemen dan direct contact met je op.
 


     

    Al meer dan 350.000 missies voltooid door kinderen van 6 tot 13 jaar!

    Hallo, ik wil jullie even laten weten dat ik de uitgewerkte missies echt super vind! Ik gebruik ze in mijn lessen rond techniek en de kinderen zijn dolenthousiast! Echt een pluim voor jullie!– Juf Cindy

    Mijn plusklasleerlingen zijn ontzettend enthousiast over de lessen!– Juf Renske (groep 3 – 7)