Haal het maximale uit Skillsdojo

Krijg toegang tot vele extra’s met Skillsdojo+. Download handige materialen zoals een kant en klaar stappenplan voor les of workshop, duidelijke werkbladen en overzichtelijke lesbrieven. Personaliseer missies met het grootste gemak.

 
Probeer nu gratis
 

Stopt automatisch na 30 dagen

Hier vind je video's om je eigen robot ontwerpen, aan de slag gaan met kunstmatige intelligentie, programmeren of een app bouwen.

Krijg het maximale met Skillsdojo+

Voor €599 per jaar kunnen alle leerkrachten van jouw school gedurende het schooljaar onbeperkt gebruik van maken van Skillsdojo+

Onze voordelen

 

Nog meer gemak
Verweef de 21e eeuwse vaardigheden met gemak in jouw programma. Met Skillsdojo+ heb je naast alle missies nu ook een schat aan kant en klaar materiaal dat je zo kunt gebruiken in jouw les of workshop. Handig toch!

 

Personaliseer
Personaliseer missies voor jouw groep. Pas thema’s aan (leuk voor project- of themaweken) en plaats gepersonaliseerde content die aansluit bij leerlingen of bezoekers. Voel je je geïnspireerd? Maak de missie helemaal zoals jij wil!

 

Extra materialen
Krijg toegang tot onze extra materialen die bij iedere lesserie beschikbaar zijn. Met onze stappenplannen, werkbladen en lesbrieven maak je jouw les of workshop nóg makkelijker en completer.

 

Vanzelfsprekend staat onze helpdesk altijd voor jou klaar.

Ik wil Skillsdojo+

Met je lidmaatschap draag je bij aan de doorontwikkeling van Skillsdojo. Zo kunnen we nieuwe missies en content blijven creëren en kinderen klaarstomen voor de 21e eeuwse vaardigheden.

Ik wil Skillsdojo+

*Prijs is inclusief alle collega’s van jouw vestiging.

De kinderen hebben genoten van de spannende escape rooms. Ik heb ze alle drie uitgevoerd met kinderen vanaf 8 jaar.– Juf Esther

Hierbij wil ik even de complimenten overbrengen naar jullie. Wat een toffe site. Ik ben hoogbegaafdheidsspecialist op een basisschool. De leerlingen uit de plusklas genieten. Ze bouwen nu een app en zijn super enthousiast!– Juf Karin