Skillsdojo voor het basisonderwijs

Met Skillsdojo voor het basisonderwijs krijg je toegang tot vele extra’s. Je stelt in een handomdraai zelf vernieuwende lesprogramma’s samen. Handig! Zo wordt het nog leuker en makkelijker om in de klas met digitale vaardigheden, wetenschap en technologie aan de slag te gaan.

Na 30 dagen stopt de toegang automatisch.

Dit krijg je bij je Skillsdojo abonnement:

Laat je inspireren
Leer van ideeën en ervaringen van anderen.

Mini-cursussen
Nieuwe onderwerpen en missies snel onder de knie. Zo ben je weer helemaal op de hoogte van alle ins en outs.

 

Lesbrieven en stappenplannen
Inclusief tips en veelgestelde vragen. Hiermee bereid jij je lessen in korte tijd voor.

Missies aanpassen
Maak een missie op maat voor jouw klas. Gebruik precies voor je les wat jij nodig hebt. Selecteer op leeftijd, vak, duur of onderwerp.
 

Missies voor jouw school
Werk samen met collega’s aan een eigen collectie van missies voor jullie school.

Helpdesk
Onze helpdesk staat altijd voor je klaar. We ondersteunen je bij al je vragen, zodat je altijd verder kunt.

Ervaar Skillsdojo voor het basisonderwijs zelf. Maak een account aan en ontvang 30 dagen gratis toegang.

Na 30 dagen stopt de toegang automatisch.

Waarom Skillsdojo voor basisscholen?

  • Skillsdojo is geen lesmethode, maar een onafhankelijk en flexibel platform. Daardoor zijn de materialen en thema’s altijd actueel.
  • Onze videocontent maakt complexe dingen eenvoudig. Alles is modulair opgebouwd. Zo kan je precies gebruiken wat jij nodig hebt.
  • Leer kinderen zelfstandig of juist samen iets onderzoeken en maken. Ga individueel of klassikaal aan de slag.
  • Altijd nieuwe, educatieve content van hoge kwaliteit. Hierdoor kan je altijd aan de slag met actuele thema’s, zoals programmeren, AI, robots en privacy.
  • Met onze trainingen ben je in korte tijd weer helemaal up-to-date rondom de vaardigheden van de toekomst. Ook krijg je de handvatten om ze simpel en snel te integreren in je les.

Met je abonnement draag je bij aan de doorontwikkeling van Skillsdojo. Zo kunnen we nieuwe missies en content voor kinderen blijven ontwikkelen.

Ik wilde via deze weg aan jullie laten weten dat de kinderen super genoten hebben van jullie spannende escape rooms. Ik heb ze alle drie uitgevoerd met de kinderen vanaf 8 jaar. ‘Zombie attack’ was de engste, maar ‘Bank beroofd’ en ‘Account gehackt’ waren ook super spannend! Bedankt voor deze leuke tijd!– Juf Esther

Hierbij wil ik even de complimenten overbrengen naar jullie. Wat een toffe site. Ik ben hoogbegaafdheidsspecialist op een basisschool. De leerlingen uit de plusklas genieten. Ze bouwen nu een app en zijn super enthousiast!– Juf Karin

Simpel en snel vernieuwing in je bestaande lessen aanbrengen door middel van kant en klare tools. Zonder dat het je veel extra tijd kost.

  • Voeg je eigen content toe aan missies zodat deze nog beter aansluiten bij de leerdoelen van jouw leerlingen
  • Laat je missies schitteren met mooie kleuren en achtergronden. Personaliseer je missies, zodat deze nog beter bij je passen.
  • Deel je lesideeën en missies met collega’s. Binnen je school en ook daarbuiten.

Maak meteen een account aan en probeer het zelf uit. Vul je gegevens in en krijg direct toegang.