Workshops

Workshops voor leerlingen

We verzorgen onze missies niet alleen online, we komen ook graag langs om met de leerlingen aan de slag te gaan. Tijdens onze live workshop richten we ons op onderzoekend en ontwerpend leren naast de 21ste eeuwse vaardigheden, zoals een probleemoplossende houdingcreativiteit en digitale geletterdheid.

De invulling van de workshop stemmen we af op de wensen en behoeften. Vanwege het interactieve karakter hebben minimaal 1,5 tot 2 uur nodig voor de workshop. Langer is mogelijk, in dat geval combineren we een aantal missies.

Onderwerpen

  • Programmeren met de micro:bit
  • Zelf een App bouwen
  • Robots bouwen en programmeren
  • Een website programmeren

Als je meer wilt weten, mail ons of bel Jeroen: 062 842 87 82.

 

Workshops voor docenten

We hebben SkillsDojo ontwikkeld om jonge leerlingen te leren over techniek en ze digitale 21ste eeuwse vaardigheden aan te leren. We komen met plezier uitleg geven over hoe SkillsDojo in de klas gebruikt kan worden. Deze korte training past uitstekend in een studiedag voor docenten. We hebben hier 1,5 tot 2 uur voor nodig.

We horen het graag als je hier meer over wilt weten: mail ons of bel Jeroen op nummer 062 842 87 82.

 

Wie geven de workshops?

Wij, Jeroen en Inez, zijn beiden werkzaam in het onderwijs (Open Universiteit) en zijn ouders van jonge kinderen. We hebben SkillsDojo opgezet omdat we kinderen, zoals de onze, willen voorbereiden op de digitale maatschappij.