Webinar kalender

Tijdens de SkillsDojo live sessies voor leerkrachten laten we je zien wat je nodig hebt om leerlingen vandaag klaar te stomen voor de skills van morgen.
 
Leer kinderen onder andere programmeren, apps of robots bouwen. Helemaal zelfstandig óf klassikaal.
 
In september ontvang je elke week in 30 minuten een stap-voor-stap en praktisch lesplan om de digitale skills van de toekomst snel te integreren in je bestaande les. Ook als je zelf geen techneut bent! Daarnaast is er veel ruimte om vragen te stellen.
 
Schrijf je hieronder in voor één of meerdere sessies.👇

 

22 september om 15.30 uur

Papieren Robots bouwen in de klas

Ga met kinderen (groep 4 t/m 6) papieren robots ontwerpen, besturen en coderen. Als je weet hoe computers, robots en software werken en ze daardoor kan gebruiken om problemen op te lossen geeft je dat een voordeel in bijna alle beroepen. Dus ook als je zelf geen programmeur wil worden.
Info & inschrijven

 

29 september om 15.30 uur

Leren programmeren in de klas

Ga met kinderen (groep 6 t/m 8) een interactieve kaart, een spooky spel of een ander project coderen. Zo leren ze op een laagdrempelige manier de basisbeginselen van programmeren.
Info & inschrijven

Al meer dan 350.000 missies voltooid door kinderen van 6 tot 13 jaar!

Hallo, ik wil jullie even laten weten dat ik de uitgewerkte missies echt super vind! Ik gebruik ze in mijn lessen rond techniek en de kinderen zijn dolenthousiast! Echt een pluim voor jullie!– Juf Cindy

Mijn plusklasleerlingen zijn ontzettend enthousiast over de lessen!– Juf Renske (groep 3 – 7)