SkillsDojo Live kalender

Tijdens de SkillsDojo live sessies voor leerkrachten laten we je zien wat je nodig hebt om leerlingen vandaag klaar te stomen voor de skills van morgen.

Leer kinderen onder andere programmeren, apps of robots bouwen. Helemaal zelfstandig óf klassikaal.

Je ontvangt in 20 tot 30 minuten een stap-voor-stap en praktisch lesplan om de digitale skills van de toekomst snel te integreren in je bestaande les. Ook als je zelf geen techneut bent! Daarnaast is er veel ruimte om vragen te stellen.

Schrijf je hieronder in voor één of meerdere sessies.👇

1 december om 16.00 uur

Ontwerp een virtuele wereld

Ons leven speelt zich steeds meer af in de digitale wereld. Kinderen komen er dagelijks mee in aanraking. Denk aan Minecraft of Roblox. In dit webinar laat ik je zien hoe je met jouw klas zelf zo’n virtuele wereld kunt bouwen.

Info & inschrijven

15 december om 16.00 uur

Digitale vaardigheden in de klas

Digitale vaardigheden, Wetenschap & Techniek en technologie in je lessen verwerken zonder dat het een hoop extra tijd kost? In deze live sessie ontdek je hoe je simpel en snel vernieuwing in je bestaande klas aanbrengt door middel van inspirerende missies en kant en klare tools.
Info & inschrijven

Al meer dan 350.000 missies voltooid door kinderen van 6 tot 13 jaar!

Hallo, ik wil jullie even laten weten dat ik de uitgewerkte missies echt super vind! Ik gebruik ze in mijn lessen rond techniek en de kinderen zijn dolenthousiast! Echt een pluim voor jullie!– Juf Cindy

Mijn plusklasleerlingen zijn ontzettend enthousiast over de lessen!– Juf Renske (groep 3 – 7)