Privacy en veiligheid

Samenvatting

SkillsDojo maakt zich sterk voor online privacy en security. Zeker als het om de gegevens of data van kinderen gaat. Wij verzamelen daarom geen persoonsgegevens of statistieken via deze site.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen dan vragen we je wel om jouw naam en e-mailadres. Uiteraard kun je deze gegevens altijd inzien en je op elk moment uitschrijven. Hieronder lees je hoe dat werkt.

Als je het boekje voor leerkrachten wilt ontvangen per post vragen we ook een postadres. Dit adres wordt altijd direct na verzending volledig verwijderd van onze servers.

Om ons platform te verbeteren en jullie steeds van nieuwe, interessante inhoud te voorzien, analyseleren we wel de gebruikersstatistieken van YouTube.

Hiermee kunnen we een nauwkeurige inschatting maken van het gebruik van de series, de populaire onderwerpen en de gemiddelde kijktijd. Deze data zijn essentieel voor het continu verbeteren van onze educatieve content.

Ons hele privacy beleid is na te lezen in ons volledige Privacy Statement hieronder.

Wil je meer weten over privacy en veiligheid?  Je mag ons altijd mailen!

Kijk ook eens naar de documentaire ‘De Kennis van Nu – Digitale Gluurders’ van de NTR kunnen kijken. Deze staat (ironisch genoeg 🙈) op YouTube.

 

 

Privacy Statement

SkillsDojo SkillsDojo, gevestigd aan Heerlerweg 122
6367AG Voerendaal
Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.skillsdojo.nl Heerlerweg 122
6367AG Voerendaal
Nederland +31628428782

Jeroen Storm is de Functionaris Gegevensbescherming van SkillsDojo Hij is te bereiken via jeroen@skillsdojo.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
SkillsDojo verwerkt alleen je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@skillsdojo.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
SkillsDojo verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

Geautomatiseerde besluitvorming
SkillsDojo neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van SkillsDojo) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
SkillsDojo bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
SkillsDojo verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
SkillsDojo gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Je vindt deze onderaan iedere nieuwsbrief. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@skillsdojo.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. SkillsDojo zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

SkillsDojo wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
SkillsDojo neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@skillsdojo.nl