Post navigation

Test Lab

Getest voor in de klas: BYOR (Build Your Own Robot)

Er bestaan zoveel leuke bouw, doe, ontdek, leer en maak producten die je in de klas zou kunnen gebruiken… te veel om overal een hele lesserie omheen te maken. Daarom testen we voor jou de leukste producten. Zodat je zelf kunt kiezen of het iets is voor thuis of in de klas.

In de tweede video BYOR: een doe-het-zelf kit om robots of andere elektronische apparaten te ontwerpen, bouwen en programmeren.

Wij vinden BYOR geweldig!💕

BYOR is robuust, je kunt snel aan de slag en er zijn heel veel mogelijkheden om uit te breiden en nieuwe combinaties te maken.

We kunnen ons voorstellen dat je als school een aantal van deze pakketten aanschaft voor de bovenbouw lessen natuur en techniek. Met een prijs van 99 euro is BYOR niet goedkoop, maar als je ‘m eenmaal hebt aangeschaft zijn de kosten voor hergebruik laag.

Daarnaast zou je BYOR bijvoorbeeld in kunnen zetten voor lessen computational thinking om bijvoorbeeld, in combinatie met Scratch, de basisprincipes van programmeren te ontdekken.

Mocht je hier interesse in hebben, kijk dan op de site van het bedrijf achter BYOR. Zij bieden een educatief pakket aan.

Ons oordeel: 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐

Meer info en bestellen via de BYOR website.

 

 

N.B. De video is niet gesponsord. SkillsDojo ontvangt voor deze publicatie geen vergoeding in welke vorm dan ook. Wij hebben BYOR zelf aangeschaft via byor.nl.